06.10.2010. / 15:53

Autor: Hina

Vipnet u Dok-ingu predstavio integriranu ponudu

Za predstavljanje nove integrirane ponudu u tvrtki Dok-ing u Vipnetu su se odlučili ne samo zato jer je korisnik tih rješenja, nego i zato što je ta tvrtka 'pravi simbol' za inovacije te aktivno sudjeluje u razminiranju Hrvatske za što donacije redovno daje i Vipnet

Telekomunikacijska tvrtka Vipnet predstavila je danas u sjedištu zagrebačke tvrtke Dok-ing na Žitnjaku integriranu ponudu za poslovne korisnike koja uključuje usluge ADSL interneta, fiksne i mobilne telefonije.

Ponuda je posebno namijenjena malim i srednjim tvrtkama koje time, procjenjuje se, mogu na komunikacijskim uslugama uštedjeti do 30 posto, kazao je predsjednik Uprave Vipneta Mladen Pejković.

Na predstavljanju se čulo i da u ukupnom broju Vipnetovih korisnika 10 do 15 posto čine poslovni korisnici, ali je njihov udjel u ukupnom prihodu znatno viši i iznosi oko 45 posto.

Za predstavljanje nove integrirane ponudu u tvrtki Dok-ing u Vipnetu su se odlučili ne samo zato jer je korisnik tih rješenja, nego i zato što je ta tvrtka 'pravi simbol' za inovacije te aktivno sudjeluje u razminiranju Hrvatske za što donacije redovno daje i Vipnet.

Naglasivši da u tvrtki Dok-ing, u proizvodnji i na terenu, radi oko 250 zaposlenika koji su gotovo svi 'umreženi', generalni direktor te tvrtke Vjekoslav Majetić istaknuo je da će se to još bolje vidjeti u njihovoj novoosnovanoj sestrinskoj tvrtki Dok-ing Automotiv koja će se posebno baviti daljim razvojem i proizvodnjom prvog hrvatskog električnog automobila.

Nova se tvrtka još ustrojava, ali se očekuje, kako je najavio, da će početkom iduće godine predstaviti redizajn tog automobila u koji se ugrađuje najmodernija dostupna tehnologija, pa tako i komunikacijska.

Majetić je najavio i da će se za prvo vrijeme automobil proizvoditi za hrvatsko tržište, vjerujući i u njegovu prodaju, a da će se onda vidjeti hoće li krenuti i serijska proizvodnja. Dodao je da je zadnjih nekoliko dana boravio u Australiji te da su i tamo, posebno hrvatska dijaspora, pokazali zanimanje za proizvodnju tog automobila.

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika