06.10.2010. / 18:10

Autor: Hina , Nacional.hr

Karamarko demantirao Rončevića: 'Ja kao ministar nisam nastavio poslovati s Fimi-medijom'

"Ne mogu vam to potvrditi", odgovorio je Karamarko pred zgradom Vlade, odgovarajući na pitanje novinara može li potvrditi da je Sanader dobio status osumnjičenika. Na pitanje je li Sanader predmet istrage odgovorio je: "Ne mogu ni o tome govoriti"

Tomislav KaramarkoTomislav KaramarkoMinistar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko izjavio je danas kako ne može govoriti o tome je li bivši premijer Ivo Sanader predmet istrage, a kazao je i kako ne može potvrditi je li Sanader dobio status osumnjičenika.

"Ne mogu vam to potvrditi", odgovorio je Karamarko pred zgradom Vlade, odgovarajući na pitanje novinara može li potvrditi da je Sanader dobio status osumnjičenika. Na pitanje je li Sanader predmet istrage odgovorio je: "Ne mogu ni o tome govoriti".

Novinari su ministra Karamarka pitali i hoće li svjedočiti u slučaju Fimi-medija s obzirom da je, kako je rečeno, naslijedio neke poslove sklopljene u vrijeme kad je ministar bio Berislav Rončević, a Karamarko je kazao da on 'kao ministar nije nastavio poslovanje s tom tvrtkom'.

"Zadnji ugovor je potpisan u kolovozu 2008. i potpisao ga je Rončević, nakon toga se s Fimi-medijom nije ništa potpisivalo. On je potpisao taj ugovor i tu se završava priča o Fimi-mediji u MUP-u", rekao je Karamarko. Na taj je način Karamarko oporvgnuo nedavnu izjavu Berislava Rončevića u kojoj je on kazao da je Karamarko nastavio s realizacijom ugovora potpisanog s Fimi-medijom.

"Oko četiri milijuna je realizirano, a nastavak realizacije ugovora nastavio je kolega Karamarko", rekao je tada Rončević.

Karamarko nije htio komentirati ni suđenje za ubojstvo Ive Pukanića i svjedočenje Amira Malfalanija koji je kazao da je policija dobila upozorenje da će Pukanić biti ubijen.

"Ni to ne mogu komentirati. Pravo je svakog osuđenika da se brani svim sredstvima, prema tome to nećemo komentirati. Sudsko će vijeće utvrditi je li njegov iskaz vjerodostojan i utvrdit će je li to autentično, prema tome ne bih srljao u nikakve izjave i ocjene", rekao je.

Upitan sumnja li on u vjerodostojnost Malfalanijeva iskaza, Karamarko je odgovorio kako policija to ne može komentirati. "MUP to ne može komentirati, postupak je u tijeku, sudi se", kazao je.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 06.10.10. 18:33

Strc, mrc, paf, taf...nikad nista od Karamarka, rodila ga majka...


registracija
14/11/07

laufer, 06.10.10. 21:17

Predlažem hitno raspisivanje javnog natječaja za nabavu slušnih aparata i bijelih štapova za članove Vlade i Nadzorne odbore, jer nitko ništa nije čuo i vidio dok se mažnjavalo na sve strane.
Očito su svi gluhi i slijepi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika