07.10.2010. / 07:31

Autor: Hina

Kosor potvrdila: Parlamentarni izbori održat će se krajem 2011.

"Dakle, zakonski rok kada se uzmu u obzir svi parametri kad bi trebali biti održani parlamentarni izbori, kao što smo najavljivali, je kraj 2011. godine", rekla je premijerka Kosor za HTV

Jadranka KosorJadranka KosorPredsjednica Vlade RH Jadranka Kosor izjavila je kako će se parlamentarni izbori u Republici Hrvatskoj održati krajem 2011. godine.

Izjava premijerke o terminu parlamentarnih izbora objavljena je u večerašnjem trećem dnevniku Hrvatske televizije, u novinarskom prilogu u kojemu je, među ostalim, bilo riječi i o idućim hrvatskim parlamentarnim izborima.

Premijerka Kosor napomenula je također kako je danas razgovarala s ministrom uprave Davorinom Mlakarom, o krajnjem roku izbora.

"Dakle, zakonski rok kada se uzmu u obzir svi parametri kad bi trebali biti održani parlamentarni izbori, kao što smo najavljivali, je kraj 2011. godine", rekla je premijerka Kosor za HTV.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
16/6/10

nosonja, 07.10.10. 10:26

"Dakle, zakonski rok kada se uzmu u obzir svi parametri kad bi trebali biti održani parlamentarni izbori, kao što smo najavljivali, je kraj 2011. godine ,iako bi mi željeli vladati našom najmilijom Hrvatskom dok god ima još nešto za ukrasti", rekla je premijerka Kosor za HTV..


registracija
30/6/10

petrus7, 07.10.10. 10:39

DAJ RANIJE MAJKU TI JEBEM SRPSKU NESPOSOBNU.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika