07.10.2010. / 09:16

Autor: Andrea Belin

'Demi Moore i Kutcher redovito konzumiraju seks u troje'

Kako tvrdi Brittney Jones, navodna ljubavnica Ashtona Kutchera, on i supruga imaju otvoren brak i redovito prakticiraju seks u troje

Ashton Kutcher i Demi MooreAshton Kutcher i Demi MooreDvadesetjednogodišnja Brittney Jones, djevojka koja već tjednima uvjerava javnost kako je imala seksualnu avanturu s Ashtonom Kutcherom, otkrila je nove detalje o braku slavnog hollywoodskog para.

Za RadarOnline je izjavila kako joj se glumac redovito povjeravao, a jednom prilikom da je navodno priznao on i njegova supruga, Demi Moore, imaju otvoren brak te kako često prakticiraju seksualne odnose u troje.

'Zbog toga ne smatram da je sa mnom prevario suprugu jer je u njihovom braku to sasvim normalno', objašnjavala je Brittney Jones.

Inače, nakon što je Brittney Jones otkrila kako je spavala sa suprugom Demi Moore, neimenovani izvor blizak paru je potvrdio kako je njihov brak već godinama u krizi.

'Nisam ostao iznenađen kada sam čuo da je Kutcher prevario suprugu s 21-godišnjom Brittney Jones. Njih dvoje se svađaju već godinama i nije mi jasno kako su još uvijek zajedno. No, čini se da je sada situacija puno ozbiljnija, Kutcher će platiti za svoje pogreške', kazao je izvor.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 07.10.10. 15:44

Blago njima ;)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika