07.10.2010. / 13:34

Autor: Totalsport

Petrić lakše ozlijeđen, očekuje se brz povratak

"Njegova maksima je ne brzati. Do utakmice protiv Mainza preostalo je još devet dana (16. listopada, op.a.). Devet dana u kojima će se cijeli Hamburg nadati da će dobre vijesti biti popraćene još jednim brzim povratkom", zaključuje press-služba kluba

Mladen PetrićMladen PetrićSuprotno prvim prognozama, izglednim se čini da će Mladen Petrić, napadač HSV-a i hrvatske nogometne reprezentacije, uskoro na travnjake...

Petrić je, podsjetimo, zadobio ozljedu desne noge na jednom od klupskih treninga zbog čega je travnjak napustio ležeći na vozilu koje je po njega došlo. Ustanovljeno je puknuće tetive lista, u blizini Ahilove tetive. Radi se o dosta rijetkoj ozljedi za nogometaše, ustanovio je tada Bild prognozirajući i da će hrvatski napadač prisilno pauzirati do Božića. U četvrtak su, srećom, stigle mnogo bolje vijesti.

Tako HSV-ova službena internetska stranica javlja da je Petrićeva ozljeda zapravo mnogo lakša od onoga što se prvotno smatralo, odnosno da je u pitanju tek hematom te da nije isključiv brz povratak hrvatskog napadača na teren. Potvrdio je to Dr. Bernhard Segesser kod kojega je Petrić otputovao u Basel na pregled.

- Radi se o nakupini krvi - objasnio je Petrić za klupsku web-stranicu.

Ozlijeđeno područje hrvatskog napadača i dalje boli, međutim, odbacuje se mogućnost dulje pauze.

- Već je bolje, s obzirom na prethodne dane, pa vjerujem da ću prije očekivanog ponovno na teren - dodao je Petrić o čijem se točnom datumu povratka još uvijek ne može precizno govoriti.

U utorak je HSV-ov ozlijeđeni napadač već radio neke vježbe na biciklu, no za sada se neće smjeti previše opterećivati budući da je "zglob odmah natekao", kako je sam objasnio.

"Njegova maksima je ne brzati. Do utakmice protiv Mainza preostalo je još devet dana (16. listopada, op.a.). Devet dana u kojima će se cijeli Hamburg nadati da će dobre vijesti biti popraćene još jednim brzim povratkom", zaključuje press-služba kluba.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika