07.10.2010. / 16:21

Autor: Hina

Macheda: Rooney je primitivan i vulgaran dečko

"Rooney je zaista odličan dečko, međutim previše je vulgaran i primitivan, " kazao je mladi talijanski reprezentativac

Wayne RooneyWayne RooneyMladi napadač Manchester Uniteda Federico "Kiko" Macheda (19) mogao bi imati velikih problema u svlačionici "Crvenih vragova" nakon što je u razgovoru s talijanskim novinarima prozvao Waynea Rooneya vulgarnim.

"Rooney je zaista odličan dečko, međutim previše je vulgaran i primitivan, " kazao je mladi talijanski reprezentativac. Kada je shvatio što je izjavio Macheda se pokušao ispraviti, no njegove riječi su otišle u eter.

"Imam sreću što mogu trenirati i učiti od tako vrhunskog igrača. Uz njega sam sasvim sigurno napredovao," kazao je Macheda koji je na Old Trafford stigao 2007. godine iz Lazija.

Međutim, Macheda je rekao što cijela Engleska odavno zna. Rooney je vrhunski nogometaš, ali karakterno vrlo upitna osoba. Ne računajući posljednji skandal koji nastao kada je otkriveno kako je koristio usluge prostitutke dok je njegova supruga bila trudna, iza Rooneya je niz 'bisera'. Od tučnjava i pijančevanja, uriniranja po centru Manchestera do divljanja automobilima. Zbog posljednjeg slučaja Rooney je ostao bez sponzorskog ugovora sa Coca-Colom i 600.000 funti koje je trebao zaraditi reklamirajući njezine proizvode.

Vezane vijesti

Ne šali sa Sir Alexom!

Ne šali sa Sir Alexom!

To će vjerojatno biti jedno od najskupljih pića u životu Waynea Rooneyja. Nogometna zvijezda Manchester Uniteda nije smjela na Staru godinu igrati… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 07.10.10. 18:34

Koje jebeno doba? Covijek ispasta zbog istine!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika