08.10.2010. / 13:54

Autor: Totalsport

Jelavić: Nadam se da ću biti spreman za novogodišnji dvoboj protiv Celtica

- Neću moći opterećivati nogu još dva tjedna, a onda ću početi s rehabilitacijom. Nadam se da ću se vratiti na vrijeme za utakmicu protiv Celtica oko Nove godine (igra se 1. siječnja, op. a.)

Nikica JelavićNikica JelavićPomoćni trener nogometaša Rangersa Ian Durrant još se jednom osvrnuo na ozljedu napadača Nikice Jelavića koji se u Hrvatskoj oporavlja nakon operacije desne potkoljenice...

Podsjetimo, Jelavić je ozlijeđen u 7. kolu škotskog Premiershipa kada je na njega grubo startao igrač Heartsa Ian Black. Prema prvim procjenama donedavni napadač Rapida će izvan travnjaka biti otprilike do kraja ove kalendarske godine.

- Šteta je što se to dogodilo Nikici nakon što je tako dobro startao u Rangersu. Moramo mu stisnuti palčeve da se što prije vrati. Pomoćni trener Ally McCoist i klupski liječnik su razgovarali s ljudima iz Hrvatske koji su im rekli da je operacija u potpunosti uspjela. Jasno je da je Nikica razočaran, ali odlučan je vratiti se što prije i početi rehabilitaciju - prenosi Durrantovu izjavu Rangers Media.

- Nadamo se da će oporavak trajati kraće nego što je predviđeno, ali dokle god se Jelavić ne vrati u Glasgow, nećemo znati što očekivati - dodao je Durrant.

Sam Jelavić je, pak, kako prenosi Evening Times, naglasio:

- Neću moći opterećivati nogu još dva tjedna, a onda ću početi s rehabilitacijom. Nadam se da ću se vratiti na vrijeme za utakmicu protiv Celtica oko Nove godine (igra se 1. siječnja, op. a.).

Vezane vijesti

Gattuso: Odlučio sam napustiti Milan

Gattuso: Odlučio sam napustiti Milan

Talijanski 34-godišnji vezni nogometaš Gennaro Gattuso objasnio je zbog čega je na kraju ove sezone odlučio napustiti momčad Milana nakon 13 sezona… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika