09.10.2010. / 13:25

Autor: Hina

Više od 200 putnika spašeno s trajekta koji se zapalio u Baltičkom moru

Nekoliko je osoba ozlijeđeno u eksploziji koja se dogodila na litavskom trajektu koji se zapalio u blizini njemačkog otoka Fehmarn u Baltičkom moru, a više od 200 putnika i članova posade je evakuirano, priopćile su u subotu njemačke vlasti.

Foto: ReutersFoto: ReutersNekoliko je osoba ozlijeđeno u eksploziji koja se dogodila na litavskom trajektu koji se zapalio u blizini njemačkog otoka Fehmarn u Baltičkom moru, a više od 200 putnika i članova posade je evakuirano, priopćile su u subotu njemačke vlasti.

Eksplozija na trajektu "Lisco Gloria", koji je isplovio iz njemačke luke Kiel i kretao se u prema luci Klaipeda na zapadu Litve, dogodila se oko ponoći, priopćila je njemačka Uprava za izvanredna stanja.

"Zasad ne prijeti opasnost drugim brodovima", priopćio je predstavnik tog tijela dodajući da uzrok eksplozije još nije poznat.

On je rekao da je nekoliko ljudi na trajektu ozlijeđeno, a troje ranjenih helikopterom je prebačeno u bolnicu, dok se ostali putnici i članovi posade vraćaju u Kiel drugim trajektom.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika