11.10.2010. / 07:00

Autor: Extra

Extra ekskluzivno: Andrea i Eduardo Da Silva drugi put roditelji

Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca u drugom je tromjesečju trudnoće, a prinova u obitelji, kojoj se posebno veseli petogodišnja Lorena, trebala bi se roditi početkom iduće godine

Andrea i Eduardo Da Silva Andrea i Eduardo Da Silva Hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva ponovno će postati otac. Njegova supruga Andrea, s kojom već ima petogodišnju kći Lorenu, u drugom je tromjesečju trudnoće, što zasad znaju samo najbliži članovi njihove obitelji.

"Pa kako ste to saznali!? Znate, ja vam o tome bez dozvole Andree i Edija ne mogu pričati", rekla je u telefonskom razgovoru za Extru majka Andree da Silva, Jadranka Šok. Nije željela ni otkriti očekuje li obitelj da Silva rođenje dječaka ili djevojčice, ali se pohvalila da je njezina unuka Lorena narasla, da je pametna djevojčica te da će za nekoliko dana navršiti pet godina.

A da je Andrea da Silva trudna, moglo se naslutiti već krajem ovoga ljeta kada je, nedugo nakon što je njezin suprug potpisao ugovor s ukrajinskim klubom Šahtar, u njegovu društvu i s kćerkicom prošetala Zagrebom. Iako je i tada imala, kao što je to za nju uobičajeno, izrazito vitku liniju, ispod majice joj se nazirao i trudnički trbuščić.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 11.10.10. 10:01

Naprid majstore!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika