11.10.2010. / 07:00

Autor: Extra

Maja Cvjetković o Šukeru: Davor je iznimna osoba

Bivša Miss Hrvatske i manekenka ekskluzivno za Extru prvi put progovara o svom odnosu s davorom šukerom, bivšim nogometašem s kojim je uhvaćena kako izmjenjuje nježnosti po zagrebačkim noćnim klubovima

Maja CvjetkovićMaja CvjetkovićPosljednjih tjedana Maja Cvjetković je izbjegavala novinare i njihova pitanja jer nakon što je ekipa Extre zabilježila njene trenutke bliskosti s najvećom hrvatskom nogometnom zvijezdom svih vremena Davorom Šukerom, medije su zanimali detalji o njihovoj romansi.

Nakon svake revije ili događanja, Maja Cvjetković tek bi "procijedila" neku neodređenu izjavu i zatim se povlačila pred objektivima, a mi smo na Extrinom kolegiju zaključili da se o ovoj manekenki i bivšoj Miss Hrvatske toliko puno piše, ali zapravo jako malo zna.

EXTRA: Zbog čega ste odlučili istetovirati ta slova? Moram priznati da podsjećaju na inicijale "Maja Šuker".

- Dobra šala, ali onda bi pisalo MŠ. Ovo je ipak trajna tetovaža i imala sam potrebu istaknuti ono što mi najviše znači u životu, a to je obitelj. Moja mama se zove Martina, brat Martin, a tata je Srećo, tako da se ova slova odnose na njih. Upisat ću jednog dana i imena djece, ali ime dečka ili partnera ipak ne bih.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Marković podnio ostavku, Šuker novi predsjednik

Marković podnio ostavku, Šuker novi predsjednik

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Vlatko Marković, na sjednici Izvršnog odbora stavio je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika