11.10.2010. / 07:00

Autor: Extra

Berguzar Korel ekskluzivno za Extru: Trudnoća mi se dogodila

Turska glumica poznata kao Šeherezada iz serije "1001 noć" u ekskluzivnom intervjuu za Extru otkriva zašto se zaljubila u supruga i partnera iz serije Halita Ergença, kako je vratila vitku liniju nakon poroda i kako se borila sa zlobnim glasinama nakon što se otkrilo da su ona i Halit u vezi

Berguzar KorelBerguzar KorelU ovoj ću zemlji uvijek biti Šeherezada, rekla je tijekom ekskluzivnog intervjua za Extru turska glumica Bergüzar Korel, zvijezda serije "1001 noć".

Sa 28-godišnjom glumicom razgovarali smo u apartmanu luksuznog hotela Ilica u turističkom mjestu Çeşme, smještenom na Egejskom moru nedaleko od Izmira, 600-tinjak kilometara od Istanbula.

Bergüzar ondje boravi zbog snimanja serije "Beskrajna pjesma" zajedno s osmomjesečnim sinčićem Alijem kojeg tijekom snimanja čuvaju baka i dadilja.

Iako se pomirila s time da je mnogi pamte kao Šeherezadu, Bergüzar Korel privatno nimalo ne sliči toj dotjeranoj, decetno odjevenoj arhitektici koju glumi.

EXTRA: U seriji "Beskrajna pjesma" koju upravo snimate glumite kavansku pjevačicu. Jeste li išli na satove pjevanja?

- Ne, posebni sati pjevanja nisu mi bili potrebni, budući da sam išla na glumačku akademiju. U dosad prikazanih šest epizoda otpjevala sam pet, šest pjesama i mislim da se nisam osramotila. Volim pjevati.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika