11.10.2010. / 11:38

Autor: Nacional.hr

Premijera predstave 'Don Quijote kod nas' 15. listopada u Teatru na Trešnjevci

Cijela predstava rađena je tehnikom „maskica“ koje izvodi jedna glumica – Katarina Šare. Ispred vas će se izmjenjivati devet likova u dijaloškoj formi: Don Quijote, Sancho Pansa, Dulcinea, Dulcineina sestra blizanka, Redatelj, Vozač, Majka, Dijete, Pripovjedač

U Teatru na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka, 15. listopada 2010. godine u 19:00 sati održat će se premijera predstave "Don Quijote kod nas", Kazališne družine DON HIHOT.

Legendarni španjolski vitez tužnog pogleda Don Quijote posjetio je i naš grad zajedno sa svojim vjernim štitonošom Sancho Pansom.

Nakon susreta sa „zmajevima“ i čudnovatim napravama što svijetle u raznim bojama, naš Don Quijote zastane i pred „Dulcineinom knjižarom“...

Cijela predstava rađena je tehnikom „maskica“ koje izvodi jedna glumica – Katarina Šare. Ispred vas će se izmjenjivati devet likova u dijaloškoj formi: Don Quijote, Sancho Pansa, Dulcinea, Dulcineina sestra blizanka, Redatelj, Vozač, Majka, Dijete, Pripovjedač.

Predstava „Don Quijote kod nas“ hommage je težnji ka idealima koji svaki čovjek gaji unutar sebe, a samo neki te iste ideale pokušaju i ostvariti. Ulaz na predstavu je slobodan, trajanje je 45 minuta, a namijenjena je svim dobnim skupinama.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika