11.10.2010. / 12:48

Autor: Andrea Belin

Video: Američki profesor 'poludio' u razredu zbog neposlušnih učenika

S obzirom da se učenici nisu smirili nakon bezbroj opomena, profesor matematike je počeo bacati školski inventar.

Foto: Screenshot you tubeFoto: Screenshot you tubeDonalda Wooda, profesora matematike u američkoj srednoj školi u Nashvilleu neposlušnost učenika potpuno je izbacila iz takta.

S obzirom da se učenici nisu smirili nakon bezbroj opomena, Wood je počeo bacati školski inventar, primjerice klupe, stolice i kantu za smeće.

Kako se može vidjeti na videu kojeg je snimio jedan od učenika, u početku im je njegovo urlanje smješno, no kako situacija izmiče kontroli, počinju bježati iz razreda. Cijeli slučaj su prijavili ravantelju. U ovoj školi, Wood je radio sedamnaest godina.

Vezane vijesti

Sud u Mostaru naložio uspostavu jedinstvenih škola

Sud u Mostaru naložio uspostavu jedinstvenih škola

Općinski sud u Mostaru ocijenio je diskriminirajućom praksu postojanja dviju škola pod jednim krovom na području Stoca i Čapljine u kojima se nastava… Više

Komentari

registracija
16/6/10

nosonja, 11.10.10. 13:09

Sad za njega piše u naslovu-Crazy Teacher!!!!!
On lud,on je totalno popizdio zato što im ne smije ništa, onda čitam da stres na radnom mjestu šteti zdravlju srca.Učiteljski posao je postao proklet jer se moraju trpjeti ponižavanja od onih kojima bi se lako stalo na kraj,kao što se i meni događalo davnih godina kad sam pravio pizdarije dobio sam batine koje čak nisam smjeo spomenuti roditeljima jer bi dobio batina i od njih.


registracija
30/6/05

astajcic, 11.10.10. 14:17

Dobro je izdržao 17 godina...


registracija
8/2/10

nik, 11.10.10. 14:20

to vam je danas ta čuvena demokracija i ljudska prava,ne smijes ni prdnuti....mala je razlika izmedu demokracije i anarhije....ovaj učitelj je mogao ili isamarati djecu i dobiti otkaz ili biti tiho i doživjeti živčani slom i dobiti otkaz...i on na kraju ispada luđak,to je smiješno....imam 26 godina ali u ono vrijeme takvo divljačko ponašanje djece i bahatost se nije tolerirala,a danas zalim učitelje...iskenjam se ja na tu demokraciju i ljudska prava,prije se bar znao neki red danas rasulo...po završetku 2 svjetskog rata nurnberški proces je trajao 2 tjeedna i gotovo,danas u haagu već tamburaju 2o godina a zločinci spavaju po hotelima...to vam je primjer kako je drustvo postalo previse tolerantno,a istovremeno se osjećaj za pravdu srozalo do nule....nece dugo jos to tako,svijet se počinje "tresti",a ovaj učitelj je samo "produkt" toga...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika