11.10.2010. / 14:20

Autor: Andrea Belin

Video: Obamu gađali knjigom na skupu na kojem se pojavio goli muškarac

Dok je držao govor na skupu u Philadelphiji, američkog predsjednika je za sada još uvijek nepoznata osoba gađala knjigom koja mu je od glave prošla tek desetak centimetara

Foto: ReutersFoto: ReutersJučerašnji govor američkog predsjednika Baracka Obame na skupu u Philadelphiji, koji se održao u sklopu kampanje potpore demokratskim predstavnicima u nadolazećim izborima za američki Kongres, nije prošao bez incidenta.

Dok je držao govor, američkog predsjednika je za sada još uvijek nepoznata osoba gađala knjigom koja mu je od glave prošla tek desetak centimetara.

Međutim, to nije jedini incident koji je obilježio ovaj skup. Među okupljenim građanima pojavio se navodno i potpuno gol muškarac. Riječ je o 24-godišnjem Jamesu Rodrigezu koji je to, pišu američki mediji, učinio za milijun dolara koje mu je ponudio vlasnike internetske stranice battlecam.com, a je li on i bacio knjigu, nije poznato.

Inače, slilčno iskustvo doživio je i Obamin prethodnik George Bush 2008, godine na press konferenciji u Bagdadu. Doduše, na njega nije letjela knjiga već cipela iračkog novinara.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika