11.10.2010. / 14:55

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna Astroprognoza: Kalmeta i Šuker razmišljaju o povlačenju

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem će čak dvojica pojedinaca biti prisiljeni razmišljati o povlačenju: promet, financije. Bivši premijer će dovesti u neugodan položaj druge (uključujući i premijerku), ali i sebe samoga

Ministri Božidar Kalmeta i Ivan Šuker s premijerkom Jadrankom KosorMinistri Božidar Kalmeta i Ivan Šuker s premijerkom Jadrankom KosorNastavlja se trend od proteklog tjedna. Ne dolaze pred nas neke posebno nove teme. Bolje je reći vrte se stari filmovi s istim glumcima, samo što se scenariji malo izmijene zbog zanimljivosti.

Dobre vijesti za Hrvatsku dolaze iz međunarodnih zajednica. Nove informacije iz EU mijenjati će smjer djelovanja i postaviti za nas neke nove kratkoročne ciljeve i prioritete. Financijski i fiskalni tj. porezni sektor je na vrlo jakom udaru različitih pritisaka i propusta. Istovremeno se pojačavaju kontrole poreznih organa koje su u pojedinim slučajevima rigorozna.

Na političkoj sceni nastvalja se žestoko i burno raspravljati, optuživati i naravno eliminirati protivnika. Pluton prisiljava na eliminaciju do sada moćne i utjecajne osobe, a Saturn prisiljava na rekonstrukciju vlade i odgovornih ljudi. U pitanju je promjena partnerskih odnosa i iskušenje u koaliciji koja vlada. Pitanje prijevremenih izbora- ali neće ih biti, stvari se odgađaju.
U ovakvom stanju teško je donositi odluke, ali one će biti neminovne. Premijerka će u kritikama biti vrlo stroga i eksplicitne. Razriješiti će konačno neke nesporazume i nagađanja. Čak dvojica pojedinaca biti će prisiljeni razmišljati o povlačenju: promet, financije. Bivši premijer će dovesti u neugodan položaj druge (uključujući i premijerku), ali i sebe samoga.

Na prometnicama puno automobila i puno zastoja. Problemi u tunelima u tehnici, telekomunikacijama i velike gužve u urbanim centrima. Kritični dani za donošenje odluka ili za vaše ishitrene reakcije, dani kada se treba malo umiriti jesu 13,15 i 16.listopada. pazite na zdravlje, posebno na dišne puteve.

andelkasubasic.com

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 12.10.10. 01:23

Odlazak te dvojice je malo.Još barem njih 5 treba otići.Traži dalje u zvjezdama.Možda je u njima spas Hrvatske od lopova i nesposobnjakovića.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika