11.10.2010. / 16:58

Autor: Hina

Nogometaši Varteksa prijete nedolaskom na utakmicu s Lokomotivom

Da bi se riješili dugovi prema igračima i klupskim zaposlenicima, varaždinsko Gradsko vijeće je na nedavnoj sjednici dalo garancije Nogometnom klubu Varaždin za podizanje kredita od osam milijuna kuna, no kredit još nije realiziran

Josip Brezovec (Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL)Josip Brezovec (Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL)Nogometaši Varaždina, koji već deset mjeseci nisu dobili plaću, odlučili su da ukoliko do petka ne dobiju novac nece u subotu doći na utakmicu 11. kola u kojem bi u 18 sati na maksimirskom stadionu trebali igrati protiv Lokomotive.

"Stanje u momčadi nije dobro jer ne znamo ni tko će od igrača iz okolnih mjesta uspjeti doći na trening, s obzirom da nemamo novac za gorivo. Ukoliko nam do petka Uprava ne isplati plaće, ili pokaže bankovni ispis da su plaće na putu, nećemo igrati subotnji susret s Lokomotivom" kazao je danas na konferenciji za novinare kapetan varaždinske momčadi Josip Brezovec.

Da bi se riješili dugovi prema igračima i klupskim zaposlenicima, varaždinsko Gradsko vijeće je na nedavnoj sjednici dalo garancije Nogometnom klubu Varaždin za podizanje kredita od osam milijuna kuna, no kredit još nije realiziran.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika