12.10.2010. / 10:13

Autor: Hina

Minibus udario u kamion: U prometnoj nesreći blizu Varšave 17 mrtvih

"Autobus marke volkswagen prevozio je 18 osoba, vjerojatno sezonskih radnika. Vozilo nije bilo prilagođeno prijevozu putnika. Osobe nisu bile vezane. Sjedile su na sanducima", kazao je glasnogovornik nacionalne policije Mariusz Sokolowski

Sedamnaest osoba poginulo je, a jedna je ozlijeđena u prometnoj nesreći u kojoj je u utorak ujutro minibus udario u kamion blizu Nowe Miasto nad Pilica, južno od Varšave, izjavio je glasnogovornik lokalne policije.

"Nesreća se dogodila južno od Varšave. Minibus koji je prevozio putnike sudario se u frontalnom sudaru s kamionom. Šesnaest osoba je poginulo na licu mjesta. Jedna je preminula nakon što je prevezena u bolnicu", izjavio je Tadeusz Kaczmarek.

Osamnaesta osoba je ozlijeđena.

"Autobus marke volkswagen prevozio je 18 osoba, vjerojatno sezonskih radnika. Vozilo nije bilo prilagođeno prijevozu putnika. Osobe nisu bile vezane. Sjedile su na sanducima", kazao je glasnogovornik nacionalne policije Mariusz Sokolowski.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika