12.10.2010. / 13:31

Autor: Andrea Belin

'Elin Nordgreen je tražila suprugove ljubavnice po striptiz barovima'

Iako je Elin Nordgreen svojedobno kazala kako nije znala za suprugove afere izvan bračne postelje, Joslyn James tvrdi da to nije istina. Nastavlja kako ju je tražila po striptiz klubovima u kojima je ova radila

Elin Nordgreen i Tiger WoodsElin Nordgreen i Tiger WoodsSapunica u kojoj je glavni akter slavni golfer Tiger Woods očigledno još nije završila.

Naime, ovih dana oglasila se Woodsova ljubavnica, 29-godišnja Veronica Siwik-Daniels, poznatija pod umjetničkim imenom Joslyn James koja je otkrila još neke detalje o životu slavnog golfera, a posebno se osvrnula na njegovu, sada već bivšu suprugu, Elin Nordgreen.

Iako je Elin Nordgreen svojedobno kazala kako nije znala za suprugove afere izvan bračne postelje, Joslyn James tvrdi da to nije istina. Nastavlja kako ju je u nekoliko navrata tražila po striptiz klubovima u kojima je radila. Navodno se željela suočiti s pravom istinom jer je mjesecima sumnjala u suprugovu nevjeru.

Na svu sreću, vrlo brzo se pojavila Rachel Uchitel koja joj je skratila muke.

Vezane vijesti

Video: Ekshibicionist gađao Tigera Woodsa hot dogom

Video: Ekshibicionist gađao Tigera Woodsa hot dogom

U središtu bizarnog incidenta na turniru u San Martinu našao se nekadašnji najbolji golfer svijeta Tiger Woods. U trenutku kad se koncentrirao na… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 12.10.10. 15:17

glupača


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika