12.10.2010. / 14:46

Autor: Hina

Renato Sulić nakon tri godine opet u reprezentaciji

Novi izbornik hrvatskih rukometaša Slavko Goluža objavio je danas popis reprezentativaca za dva kvalifikacijska dvoboja za Europsko prvenstvo s Rumunjskom i Litvom, a najveća novost je pozivanje kružnog napadača Renata Sulića, koji se vraća u reprezentaciju nakon tri godine izbivanja.

Slavko GolužaSlavko GolužaNovi izbornik hrvatskih rukometaša Slavko Goluža objavio je danas popis reprezentativaca za dva kvalifikacijska dvoboja za Europsko prvenstvo s Rumunjskom i Litvom, a najveća novost je pozivanje kružnog napadača Renata Sulića, koji se vraća u reprezentaciju nakon tri godine izbivanja.

Sulić je pozvan, ali nisu Pero Metličić, Venio Losert i Denis Špoljarić.

"Sulića sam pozvao jer igra odlično u svom klubu, a najvažnije od svega jest da želi igrati za reprezentaciju. Što se tiče nepozivanja Loserta, Metličića i Špoljarića, ja kao izbornik moram razmišljati o budućnosti reprezentacije i narednim utakmicama", kazao je Goluža.

Hrvatski rukometaši u kvalifikacijama za EP 28. listopada u Karlovcu igraju s Rumunjskom, a tri dana očekuju ih dvoboj u gostima s Litvom.

Na Golužinom popisu su Alilović, Šego, Somić, Štrlek, Vukić, Ninčević, Čupić, Zrnić, Horvat, Vori, Marić, Sulić, Buntić, Kopljar, Balić, Duvnjak, Vuković, J. Valčić, T. Valčić, Lacković, Gojun.

Vezane vijesti

Goluža objavio popis 20 igrača za pripreme pred OI

Goluža objavio popis 20 igrača za pripreme pred OI

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije, Slavko Goluža, objavio je popis 20 imena na koje računa na pripremama za Olimpijske igre,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika