12.10.2010. / 15:20

Autor: Andrea Belin

Joan Collins: Angelina Jolie je jedina ljepotica u Hollywoodu

Titutlu najljepše žene na svijetu, slavna britanska glumica dodijelila je nevjenčanoj supruzi Brada Pitta koja trenutačno snima film u susjednoj Mađarskoj

Angelina JolieAngelina JolieIako muškarci diljem svijeta bivšu suprugu Brada Pitta smatraju poželjnijom od njegove trenutačne partnerice Angeline Jolie, slavna britanska glumica i spisateljica Joan Collins ne dijeli njihovo mišljenje.

U intervjuu za magazin Hello je izjavila kako je vrijeme klasičnih hollywoodskih ljepotica odavno prošlo. Titulu najljepše žene na svijetu dodijelila je nevjenčanoj supruzi Brada Pitta koja trenutačno snima film u susjednoj Mađarskoj.

'Kada sam ja bila mlada, svi ljudi na filmu bili su jednostavno prekrasni. Usudim se reći da je danas situacija potpuno drugačija. Po mom mišljenju jedina lijepa glumica je Angelina Jolie i.... Angelina Jolie', objašnjavala je Collins.

Inače, u nedavnom istraživanju koje je proveo magazin Vanity Fair, titula najpoželjnije žene na svijetu pripala je Jennifer Aniston. Drugo mjesto na listi zauzela je Halle Berry. Slijede ju Elin Nordegren, Betty White i Lady Gaga.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika