12.10.2010. / 16:39

Autor: Nacional.hr

Video: Pogledajte snimku svjedočenja Ive Sanadera pred povjerenstvom za Inu

Nudimo vam cjelokupnu snimku Sanaderovog svjedočenja koju je objavio HRT nakon koje sami možete ocijeniti njegov nastup pred povjerenstvom

Ivo Sanader (Foto: Igor Šoban)Ivo Sanader (Foto: Igor Šoban)Bivši premijer Ivo Sanader pojavio se pred saborskim povjerenstvom koje istražuje privatizaciju Ine. Nakon što mu prvi poziv nije bilo moguće uručiti, Sanader se odazvao drugom i u trosatnom svjedočenju odgovarao na pitanja povjerenstva.

Dojam je da su članovi povjerenstva bili preplašeni i pod dojmom činjenice da im preko puta sjedi Ivo Sanader. Pitanja su im često bila predugačka, neprecizna i nisu se bavila direktno pitanjem privatizacije Ine.

Nudimo vam cjelokupnu snimku Sanaderovog svjedočenja koju je objavio HRT nakon koje sami možete ocijeniti njegov nastup pred povjerenstvom. Podsjećamo da je povjerenstvo zadržalo mogućnost da Sanadera ponovno pozove na svjedočenje.

Sanader 1

Sanader 1

Svjedočenje Sanadera 1

Sanader 2

Sanader 2

Svj. Sanader

Sanader 3

Sanader 3

Svj. Sanader

Sanader 4

Sanader 4

Svj. Sanader

Sanader 5

Sanader 5

Svj. Sanader

Sanader 6

Sanader 6

Svj. Sanader

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 13.10.10. 00:11

Gleda na bivše svoje kao na mizeriju(što i jesu).Kao da nije svjestan da su to njegovi klonovi.Bezosjećajni i minorni tipovi iz tkzv.politike.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika