12.10.2010. / 23:40

Autor: Ana Smrečki

Kosor nije iznenađena Sanaderovim optužbama: Nisam bila na spornim sastancima

Naglašava kako nije iznenađena prozivkama bivšeg šefa, a ponavlja i da nije bila na sastancima o kojima je govorio Sanader. Ističe i da se to može lako dokazati. Također poručuje da nije vidjela aneks ugovora o kojem priča bivši predsjednik Vlade

Kosor demantira Sanadera i ponavlja da nije bila na sastancima o kojima je govorio bivši premijerKosor demantira Sanadera i ponavlja da nije bila na sastancima o kojima je govorio bivši premijerPremijerka Kosor nije mogla izdržati, pa je reakciju o Sanaderovim optužbama poslala preko Jutarnjeg lista. Iako nije pratila svjedočenje bivšeg premijera Sanadera, poručuje da je upoznata s detaljima.

«Od svega tamo izgovorenog važnije je to što sam danas s mađarskim premijerom Orbanom, nastavila pregovore o reviziji dioničkog ugovora između Ine i MOL-a. Pregovori su osjetljivi, ali sa svoje strane činim sve da do revizije takvog ugovora dođe», poručuje Kosor.

Naglašava kako nije iznenađena prozivkama bivšeg šefa, a ponavlja i da nije bila na sastancima o kojima je govorio Sanader. Ističe i da se to može lako dokazati. Također poručuje da nije vidjela aneks ugovora o kojem priča bivši predsjednik Vlade.

«Ministri u Vladi glasali su za izmjenu dioničkog ugovora na osnovi onog što je prezentirao resorni ministar, a što se uzima kao kvalificirano. No, očito je da nismo znali sve», zaključuje premijerka Kosor.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 13.10.10. 00:05

Misliš li da je to dovoljno što nisi bila na sastancima?Da te to amnestira od odgovornosti!A ljestve?


registracija
29/11/09

Ivis, 13.10.10. 01:39

Prije par danau prepirci sa Mesicem, opirala se iz petnih zila, kako je ona sa 'IVOM'aktivno sudjelovala u donosenju svih odluka. Neka se odluci, kojega dana je rekla istinu, a kojegalaz. Nama je svejedno; Svaki drugi dan laze, ako ne i vise.


registracija
8/8/09

tovar62, 13.10.10. 09:00

Eto sada neka vam bude jasno zasto je otisao Ivo,nijevdao Hrvatsko more,bravo Ivo,jos samo kazi toj ojebini da si pod pritiskom Udbe morao odstupiti,a ako si pljackao to ti ne oprastam,ako i to dokazes bit ces opet veliki Ivo ako ne u Remetinac,,,,


registracija
30/6/10

petrus7, 13.10.10. 10:10

tovare ti i čmarko64 mi pušite kitu skupa s Ivom i bjeloglavom srpskom kokoši.


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 13.10.10. 10:40

Hebrang se hvali da je on izmislio tu laz o odlasku Ive.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika