13.10.2010. / 08:33

Autor: Hina

Adlešič nakon odlaska: Vladu ću podupirati u skladu sa svojim svjetonazorom

Đurđa Adlešič, koja je u skladu s dogovorom s premijerkom razriješena dužnosti potpredsjednice Vlade, najavila je u Dnevniku 3 HTV-a da će se vratiti u zastupničke klupe i da će preuzeti vođenje neovisnog kluba zastupnika te da će podupirati vladu u skladu sa svojim svjetonazorom.

Đurđa AdlešičĐurđa AdlešičĐurđa Adlešič, koja je u skladu s dogovorom s premijerkom razriješena dužnosti potpredsjednice Vlade, najavila je sinoć u Dnevniku 3 HTV-a da će se vratiti u zastupničke klupe i da će preuzeti vođenje neovisnog kluba zastupnika te da će podupirati vladu u skladu sa svojim svjetonazorom.

"Nisam potpisala nikakav poseban sporazum ali budite sigurni da se neću već sutra ponašati kao da danas nisam radila u vladi, poštivat ću prije svega program koji sam potpisala, projekte koje dam podupirala, naročito reforme koje sam podupirala", kazala je Adlešič.

Rekla je da je danas realizirala, u dogovoru s predsjednicom, odluku koju je donijela još izlaskom iz HSLS-a.

"Tada sam rekla da izlazim iz stranke i iz vlade i nije mi palo napamet da trgujem izlaskom iz stranke kako bi ostala nezavisna u vladi, iako je takvih ponuda bilo", kazala je.

Adlešič je podsjetila da je bila potpisala koalicijski sporazum, projekte koji su izravno vezani za Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

Upitana je li kao članica vlade u skladu sa svjedočenjem bivšeg premijera Ive Sanadera brifirana o privatizaciji Ine i je li digla ruku za taj prijedlog, Adlešič je rekla da je danas radila zadnji dan u vladi i da nije gledala čitavo svjedočenje. Dodala je da može reći da se ne radi o njezinom resoru ali da će proučiti njegove izjave i da će onda moći dati precizniji odgovor.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 13.10.10. 09:25

"Vladu ću podupirati u skladu sa svojim svjetonazorom" - kaj se u Banja luci uz lažnu diplomu dobije i "svjetonazor"?!


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 13.10.10. 10:23

Sta ces Lujo,gospodja se smatra da je strucnjak.


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 13.10.10. 10:24

PS Zato i jeste ovakvo stanje u Hrvatskoj sto imamo i previse takvih strucnjaka


registracija
5/3/10

starimudrac, 13.10.10. 11:25

znate tko napušta brod prije oluje ?


registracija
9/5/10

lolobrigita, 13.10.10. 11:46

Ajde Đurđa priznaj više da si članica HDZ-a.Koji te točno svjetonazor tjerao u koaliciju sa Sanaderom?Mislim,s koliko se nula piše?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika