13.10.2010. / 12:52

Autor: Totalsport

Video: Justine Henin zapjevala i zaplesala pred TV-auditorijem

Belgijska tenisačica nastupala je na završnoj gala humanitarnoj priredbi pod nazivom Cap 48. Sigurno je da je nastup nekada prve svjetske tenisačice, koja je veselo zapjevala i zaplesala ispred TV- kamera, pridonio prikupljanju značajnih sredstava

Justine Henin Justine Henin Popularna belgijska tenisačica Justine Henin u nedjelju je nastupila na državnoj televiziji na završnoj gala humanitarnoj priredbi pod nazivom Cap 48.

Radi se o humanitarnoj akciji kojom se prikupljaju sredstva za hendikepirane osobe u Belgiji. Sigurno je da je nastup nekada prve svjetske tenisačice, koja je veselo zapjevala i zaplesala ispred TV- kamera, pridonio prikupljanju značajnih sredstava.

Posljednji nastup na teniskim terenima 28-godišnja tenisačica, trenutno rangirana na 12. mjestu WTA ljestvice, imala je na ovogodišnjem Wimbledonu. U dvoboju osmine finala protiv sunarodnjakinje Kim Clijsters kada se u dotrčavanju na jednu loptu poskliznula i pala na lakat. Dogodilo se to šest mjeseci nakon njenog povratka tenisu iz mirovine. Ipak, odigrala je do kraja taj dvoboj u izgubila.

Najavila je da se zbog rehabilitacijskog programa na terene neće vratiti do kraja ove sezone.

Vezane vijesti

Justine Henin zbog ozljede lakta po drugi put objavila kraj karijere

Justine Henin zbog ozljede lakta po drugi put objavila kraj karijere

Nekadašnja najbolja tenisačica svijeta i osvajačica sedam Grand Slam naslova, Belgijanka Justine Henin (28), objavila je u srijedu kako je zaključila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika