13.10.2010. / 14:57

Autor: Nacional.hr

Nove provokacije kastavskog župnika: 'Homoseksulaci su već izbatinani od majke prirode'

S obzirom da su do njega doprle informacije kako ga lezbijska grupa Kontra namjerava tužiti, Jurčeviću nije previše jasno što zapravo Kontra ima protiv njega, kada on nije napisao niti rekao ništa kontra njih

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNakon što je tisuće huligana koji su demolirali centar Beograda i pri tome ozlijedili desetke policajaca i nešto manje sudionika gay parade, nazvao 'normalnim Beograđanima', kontroverzni kastavski župnik, Franjo Jurčević je odlučio otići korak dalje i na svom blogu napisati nastavak.

'Vidim da sam svojim komentarom o događanjima u Beogradu dirnuo u osinjak homoseksualaca i lezbijki. I neka sam jer su to tipovi za žaliti, a ne osuđivati. Pogotovo ne za batinati i tući jer su dovoljno izbatinani i istučeni od majke prirode', napisao je Jurčević koji je, podsjetimo, sudionike gay parade već prozvao nakazama i psihopatima.

S obzirom da su do njega doprle informacije kako ga lezbijska grupa Kontra namjerava tužiti, Jurčeviću nije previše jasno što zapravo Kontra ima protiv njega, kada on nije napisao niti rekao ništa kontra njih.

Vezane vijesti

Hrvatska se civilizirala

Hrvatska se civilizirala

"Hrvatska se civilizira", naslov je komentara u online izdanju berlinskog Tageszeitunga (taz), u kojemu se navodi da je subotnjim mirnim Split… Više

Komentari

registracija
9/5/10

lolobrigita, 13.10.10. 15:18

A ljubi bližnjega svoga?


registracija
14/11/07

laufer, 13.10.10. 17:06

Još jedan dokaz da ljudska glupost nema granica.
Ni kada je u božjoj službi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika