13.10.2010. / 15:40

Autor: Nacional.hr

Razbojstvo u Zagrebu: Naoružani muškaraci opljačkali banku na Savici

Inače, riječ je o banci koja je na sličan način opljačkana i 30. kolovoza ove godine, kada je iz nje ukradeno gotovo pola milijuna kuna. Počinitelji tog zločina još nisu otkriveni

Dvojica naoružanih razbojnika opljačkali su oko 14 sati poslovnicu Splitske bake u zagrebačkom naselju Savica, doznaje se u policiji koja na mjestu zločina obavlja očevid.

Prema prvim policijskim informacijama razbojnici naoružani vatrenim oružjem upali su u banku u Lastovskoj ulici u kojoj su se nalazili zaposlenici i jedan zaštitar.

Nakon što su zaprijetili zaposlenicima uzeli su novac i pobjegli s plijenom, kazala je policijska glasnogovornica Jelena Bikić.

Dodala je da će detalji pljačke policiji biti poznati nakon što razgovara sa svjedocima, koji su nakon zločina najčešće u stanju šoka. Tada će biti poznat i iznos novca koji su razbojnici otuđili, kao i vrsta oružja kojim su se koristili.

Inače, riječ je o banci koja je na sličan način opljačkana i 30. kolovoza ove godine, kada je iz nje ukradeno gotovo pola milijuna kuna. Počinitelji tog zločina još nisu otkriveni.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika