13.10.2010. / 17:36

Autor: Totalsport

Capello nakon 'nule' s Crnogorcima: 'Nismo pogriješili u pripremi utakmice'

- Držao sam visoki ritam u pripremama i na treninzima. Držao sam i igrače podalje od ozlijeđivanja, što je prava priprema. Uostalom, dobro smo i igrali protiv Crne Gore, no to je očigledno bila jedna od onih utakmica u kojima nije bila suđena pobjeda

Fabio CapelloFabio CapelloNakon dvije startne pobjede u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine (protiv Bugarske i Švicarske) nogometaši Engleske su prvi put ostali bez bodova...

Uzeli su samo jedan, na Wembleyju, u utakmici protiv Crne Gore (0-0). Reprezentacija koju vodi hrvatski strateg Zlatko Kranjčar izdržala je sve napade domaćina, te je održala startni rezultat.

Na vrhu ljestvice je tako ostala Crna Gora s deset bodova iz četiri utakmice. Engleska ima tri boda manje, ali i utakmicu manje, kao i činjenicu da tek mora igrati kod očigledno prvog suparnika skupine - Crne Gore.

Engleski novinari su nakon londonskih 0-0 spočitnuli svom izborniku Fabiju Capellu kako je možda imao krivu pripremu za utakmicu. Naime, u petak, kada su igrane kvalfikacijske utakmice, Engleska je pauzirala, ali isto tako nije niti igrala prijateljski ogled.

- Nikada takvo što ne prakticiram. Nismo pogriješili u pripremi što nismo igrali prijateljski ogled u petak - izričito je odgovorio Capello i nastavio:

- Držao sam visoki ritam u pripremama i na treninzima. Držao sam i igrače podalje od ozlijeđivanja, što je prava priprema. Uostalom, dobro smo i igrali protiv Crne Gore, no to je očigledno bila jedna od onih utakmica u kojima nije bila suđena pobjeda.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika