14.10.2010. / 10:35

Autor: Andrea Belin

Robert Pattinson i Kristen Stewart planiraju vjenčanje?

Umjesto božjeg blagoslova, Robert Pattinson i Kristen Stewart zatražiti će od 'Woodoo lutaka' Loe i Orishe, a umjesto vjenčanog prstenja, par će razmijeniti posebne medaljone, a tijelo će ukrasiti tetovažama

Kristen Stewart i Robert PattinsonKristen Stewart i Robert PattinsonPremda se do nedavno šuškalo kako je veza zvijezda 'Sumrak sage' Roberta Pattinsona i Kristen Stewart u krizi, par navodno planira svoju ljubav okruniti brakom.

Ukoliko je za vjerovati neimenovanom izvoru bliskom paru, za najvažniji dan u životu par je izabrao 'Voodoo' ceremoniju.

'Svaki par ima uspomene i padove pa tako i ovo dvoje mladih glumaca. Privatni život skrivaju daleko od očiju javnosti, međutim istina je da planiraju woodoo vjenčanje', kazao je izvor.

Riječ je o obredu koji se već godinama prakticira u nekim američkim zemljama pa tako i saveznoj državi Louisiani. Umjesto božjeg blagoslova, Robert Pattinson i Kristen Stewart zatražiti će od 'Woodoo lutaka' Loe i Orishe, a umjesto vjenčanog prstenja, par će razmijeniti posebne medaljone, a tijelo će ukrasiti tetovažama.

Podsjetimo,o njihovoj vezi šuškalo se još tijekom snimanja prvog nastavka Sumrak sage, isprva su oboje demantirali takve navode, međutim kasnije su ipak potvrdili da je njihovog odnos puno više od prijateljstva.

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

registracija
10/1/07

satruncica, 14.10.10. 11:30

ZAVIDIM JOJ, on je predivan. Tko ne vjeruje neka pogleda njegove slike sa svih mogućih foto sessiona.
ZAVIDIM JOJ


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika