14.10.2010. / 12:55

Autor: Martina Čizmić

Zoran Vinković izbačen iz SDP-a

Predsjedništvo SDP-a ocijenilo je da je političko ponašanje Zorana Vinkovića protivno programskim načelima i ciljevima Stranke te da je njegovo djelovanje usmjereno protiv odluka stranačkih organa čime je nanesena šteta ugledu Stranke

Zoran VinkovićZoran VinkovićGradonačelnik Đakova i saborski zastupnik SDP-a Zoran Vinković izbačen je iz stranke. Tu je odluku donijelo Predsjedništvo SDP-a na sjednici održanoj 13. listopada 2010.

"Predsjedništvo SDP-a ocijenilo je da je političko ponašanje Zorana Vinkovića protivno programskim načelima i ciljevima Stranke te da je njegovo djelovanje usmjereno protiv odluka stranačkih organa čime je nanesena šteta ugledu Stranke", priopćili su iz SDP-a.

Podsjetimo, Vinković je u posljednje vrijeme punio novinske stupce jer je odbio razvrgnuti koaliciju s HDSSB-om u Đakovu, ali i zbog optužbi da je oštetio državni proračun za 17 tisuća kuna na ime troškova putovanja iz Đakova u Zagreb, a koje je obavljao službenim vozilom grada.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika