14.10.2010. / 15:11

Autor: Martina Čizmić

SDP planirao rušiti Vladu, a onda se predomislio zbog Sanadera?

"Dogovorili smo se da to nećemo napraviti, već ćemo pričekati da vidimo što će biti sa Sanaderom", rekao je visoki izvor iz SDP-a

Ivo SanaderIvo SanaderPovratak Ive Sanadera u aktivnu politiku izazvao je pomutnju na hrvatskoj političkoj sceni. SDP je zbog njega čak odgodio pokretanje inicijative o izglasavanju nepovjerenja vladi.

Naime kako saznaje Danas.hr, sinoć se sastalo Predsjedništvo SDP-a koje je odlučilo pokrenuti inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi Jadranke Kosor. No, nakon što su saznali da je Sanader odlučio aktivirati svoj zastupnički mandat, odlučili su pričekati s tom inicijativom.

"Dogovorili smo se da to nećemo napraviti, već ćemo pričekati da vidimo što će biti sa Sanaderom", rekao je visoki izvor iz SDP-a i dodao kako to ne znači da je SDP u dosluhu sa Sanaderom i ljudima u njegovom okruženju. "To je pitanje higijene", rekao je izvor.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika