14.10.2010. / 17:55

Autor: Totalsport

Sammir na meti Fiorentine i Basela

Ugovor Dinamovog playmakera istječe u ljeto 2013. godine, no ponuda od oko pet milijuna eura mogla bi biti dovoljna da ga se odvede iz Dinama

SammirSammirPo pisanju pojedinih talijanskih medija, što prenosi nogometni web-portal Goal.com, ofenzivni vezni nogometaš zagrebačkog Dinama, Brazilac Sammir, na meti je Fiorentine.

"Viole se, u ovom dijelu sezone, pate u pronalasku dobre forme i željni su u siječnju dodati nešto kreativnosti u svoje redove. Glavni trener momčadi Siniša Mihajlović navodno u 23-godišnjem Sammiru vidi izvrsnu nadopunu za svoju momčad", piše Goal.com koji dodaje da se, od dolaska iz Atletico Paranaensea u jesen 2006. godine, Sammir prometnuo u ključnog igrača zagrebačke momčadi.

"U proteklih je pet sezona odigrao više od 100 utakmica za Dinamo, a ovosezonska impresivna forma nije ostala nezamijećena u Fiorentini, koja će suparnika u utrci za Sammirom imati u švicarskom divu Baselu.

Ugovor Dinamovog playmakera istječe u ljeto 2013. godine, no ponuda od oko pet milijuna eura mogla bi biti dovoljna da ga se odvede iz Dinama", smatra izvor.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika