14.10.2010. / 23:41

Autor: Ana Smrečki, Hina

Taksisti nastavljaju sa štrajkom: Voze samo trudnice i bolesne i to besplatno

Štrajk prekidaju čim se postigne dogovor o novom sustavu organizacije i naplate taksi usluge

Čini se pak da je dogovor, koji bi trebao zadovoljiti sve zainteresirane strane na pomoluČini se pak da je dogovor, koji bi trebao zadovoljiti sve zainteresirane strane na pomoluZagrebački taksisti i dalje štrajkaju. I dalje stoje na svojim stajalištima, ali ne primaju klijente. Besplatno prevoze samo trudnice i bolesne. Štrajk planiraju prekinuti tek kada 'padne' dogovor s gradskim ocima, a razgovori su počeli odmah nakon što su obustavili vožnju diljem Zagreba.

U pregovore su osim predstavnika Udruge Radio taksi Zagreb, uključeni i čelni ljudi Gradskog ureda za promet, a budući da tijekom današnjeg dana nije postignut dogovor, razgovori se nastavljaju i sutra, jednako kao i štrajk. Čini se pak da je dogovor, koji bi trebao zadovoljiti sve zainteresirane strane na pomolu.

Štrajk prekidaju čim se postigne dogovor o novom sustavu organizacije i naplate taksi usluge. Nezadovoljni su jer Grad nije reagirao na njihov prijedlog za spuštanjem cijena taksi usluga i do 65 posto, dok s druge strane konkurencija iz Rijeke i Osijeka kuca na vrata zagrebačke skupštine. Inače, kolegama iz Zagreba podršku su dali kolege iz Splita i Dubrovnika.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika