15.10.2010. / 09:19

Autor: Andrea Belin

Courteney Cox već neko vrijeme u vezi s mlađim muškarcem?

Kako je otkrio neimenovani izvor blizak glumici, zvijezda humoristične serije 'Prijatelji' se već neko vrijeme viđa s mlađim muškarcem. Njegovo ime nije poznato, međutim navodno je riječ o kolegi sa seta "Cougar Town"

David Arquette i Courteney CoxDavid Arquette i Courteney CoxPremda se prvotno šuškalo kako je za raskid braka Courteney Cox i Davida Arquettea kriva njegova seksualna avantura s konobaricom Jasmine Waltz, čini se da je situacija potpuno drugačija.

Kako je za Radar Online otkrio neimenovani izvor blizak glumici, zvijezda humoristične serije 'Prijatelji' se već neko vrijeme viđa s mlađim muškarcem. Njegovo ime nije poznato, međutim navodno je riječ o kolegi sa seta "Cougar Town".

Izvor dodaje kako o ovoj aferi glumica ne želi govoriti u javnosti, a za to navodno ne znaju niti neki njezini prijatelji.

No, s druge strane, budući da ona i uskoro bivši suprug već neko vrijeme ne žive zajedno, Courteney Cox ljubovanje s mlađim ne naziva preljubom.

Inače, glumački par se vjenčao 1999. godine i imaju šestogodišnju kći Coco. Upoznali su se snimanju filma "Vrisak" 1995. godine i tada su započeli vezu.

Vezane vijesti

Zoran Šprajc: Tko pokriva njegov preljub?

Zoran Šprajc: Tko pokriva njegov preljub?

Televizijski urednik i voditelj središnjeg Dnevnika HTV-a Zoran Šprajc već je neko vrijeme u ljubavnoj vezi sa svojom kolegicom Martinom Kiseljak.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika