15.10.2010. / 12:26

Autor: Hina

"Rogaška" uz pomoć D. Trumpa očekuje poslovni uspjeh u SAD-u

"S vremenom očekujemo i prelazak u viši cjenovni razred. S Trumpovim imenom otvarat će nam se vrata svuda jer je Trump poznat u cijeloj Americi", izjavio je direktor Rogaške Davor Šenija

Rogaška se probija na američko tržišteRogaška se probija na američko tržišteSlovenska tvornica kristala "Rogaška" očekuje velik poslovni uspjeh u SAD-u nakon što je američki tajkun Donald Trump pristao da se njihovi proizvodi u Americi prodaju pod njegovom robnom markom, prenose u petak slovenski mediji.

Nakon višemjesečnih pregovora Trump je s "Rogaškom" sklopio ugovor o licenciji po kojem će se proizvodi Rogaške u SAD-u prodavati pod brandom "Trump Home" i "Trump Crystal Gifts". Njihova cijena kretat će se na početku u rasponu od 25 do 600 dolara.

"S vremenom očekujemo i prelazak u viši cjenovni razred. S Trumpovim imenom otvarat će nam se vrata svuda jer je Trump poznat u cijeloj Americi", izjavio je direktor Rogaške Davor Šenija, a prenose mediji. Ugovor o licenci sklopljen je na pet godina i bit će na snazi i u slučaju moguće kandidature Trumpa na predsjedničkim izborima 2012. godine.

Slovenski mediji navode da nije tajna kako je američki poduzetnik na posao pristao pod utjecajem svoje treće supruge Natalije, rodom Slovenke, iz Sevnice blizu Krškoga. Sa svojom trećom suprugom, nekadašnjom manekenkom koja mu je rodila sina Barona, Trump se oženio 2005. godine.

Na nedavnoj promociji Rogaške u SAD-u Trump je na pitanje hoće li lusterima iz Slovenije ukrasiti i Bijelu kuću ako se kandidira i pobijedi na predsjedničkim izborima 2012. godine, s osmijehom rekao da će o tome razmisliti, prenose slovenski mediji.

Vezane vijesti

Istraživanje javnog mnijenja: Američki birači kažu 'ne' Palin i Trumpu

Istraživanje javnog mnijenja: Američki birači kažu 'ne' Palin i Trumpu

Prema rezultatima istraživanja objavljenim u srijedu, gotovo 60 posto Amerikanaca nikada ne bi poduprlo predsjedničku kandidaturu bivše guvernerice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika