15.10.2010. / 13:28

Autor: Hina

Čobanković: Kakvo smiješno pitanje, naravno da podržavam Jadranku Kosor

Ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Petar Čobanković rekao je danas u Osijeku odgovarajući na novinarsko pitanje podupire li, s obzirom na najnovije događaje vezane uz povratak Ive Sanadera, premijerku i predsjednicu HDZ-a kako je to "smiješno pitanje" te da "naravno podržava Jadranku Kosor".

Petar ČobankovićPetar ČobankovićMinistar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Petar Čobanković rekao je danas u Osijeku odgovarajući na novinarsko pitanje podupire li, s obzirom na najnovije događaje vezane uz povratak Ive Sanadera, premijerku i predsjednicu HDZ-a kako je to "smiješno pitanje" te da "naravno podržava Jadranku Kosor".

Za najavljene prosvjede seljaka, ministar je naveo kako za njih "nema razloga u vrijeme kad smo u najboljoj fazi poljoprivredne proizvodnje od 2008. godine, s redovitom isplatom poticaja, dobrom situacijom na tržištu pšenice, kukuruza i soje te s osiguranih 300 milijuna kuna za naknadu štete od elementarnih nepogoda".

Onim poljoprivrednicima koji, kako je dodao, u takvim uvjetima ne mogu raditi ministar Čobanković poručio je u Osijeku, gdje je otvorio seminar "Ujedinjeni protiv gladi", koji se održava u sklopu Svjetskog dana hrane,"neka pokušaju naći drugi posao jer poljoprivreda očito nije za njih".

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 15.10.10. 16:43

Smješan si ti Čobankoviću i sve u svezi tebe i Slavonije koju uopće ne zastupaš.Ako misliš da zastupaš onda vidi Zadar pa pitaj Kalmetu kako se to radi.Ili si običan dupelizac.Do sada nisam baš vidio da izgaraš za Slavoniju i Slavonce.


registracija
29/11/09

Ivis, 16.10.10. 13:27

Ovakva bahata izjava stoji samo ukoliko ima potpisanu izjavu o demisiji. Ovo nema nigdje na svijetu. Zasluzio je jaja i rajcice, gdje god da se pojavi!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika