15.10.2010. / 15:53

Autor: Nacional.hr

Karadžić: Haag me stajao dobrog zdravlja

"Ovdje sam došao potpuno zdrav", rekao je Karadžić sucu tijekom suđenja i pojadao mu se kako mu se zdravstveno stanje pogoršava zbog ventilatora u ćelji

Radovan KaradžićRadovan KaradžićRadovan Karadžić još je jednom uspio prekinuti svoje suđenje na Haaškom sudu zbog bolesti. Naime, u posljednje vrijeme Karadžićevo zdravstveno stanje je loše te često iziskuje prekide suđenja.

"Ovdje sam došao potpuno zdrav", rekao je Karadžić sucu tijekom suđenja i pojadao mu se kako mu se zdravstveno stanje pogoršava zbog ventilatora u ćelji. Tvrdi kako mu je ventilator cijelo ljeto radio probleme što je ostavilo zdravstvene posljedice u obliku bolova u glavi, vratu i kralježnici.

Požalio se i da ga to dekoncentrira pa se ne može usredotočiti na ispitivanje svjedoka koji ga terete za ratne zločine u BiH.

Sudac je suđenje na kraju prekinuo i najavio njegov nastavak za sljedeći tjedan, ukoliko se Karadžićevo stanje poboljša.

Vezane vijesti

'Merčep je bio funkcionalni zapovjednik MUP-ove postrojbe'

'Merčep je bio funkcionalni zapovjednik MUP-ove postrojbe'

Bivši zamjenik predstojnika Ureda za zaštitu Ustavnog poretka Zdravko Mustač posvjedočio je danas na zagrebačkom Županijskom da se Tomislava Merčepa… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 19.10.10. 12:47

Ocito mu nizozemska klima ne pase. Sto se nije zadrzao na otoku Ciovo?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika