17.10.2010. / 08:30

Autor: Andrea Belin

Savršen make up: 4 savjeta za usne koje će svakog muškarca oboriti s nogu

Nije tajna da muškarci ne mogu odoljeti punijim usnama. Ukoliko se ne možete pohvaliti takvima izbjegavajte tamne ruževe jer će ih učiniti još tanjima. To je samo jedan u nizu trikova koji će vam pomoći da određenog pripadnika jačeg spola ostavite bez daha

Osim već dobro poznatih ženskih atributa, usne su još jedan detalj koji većinu muškaraca obara s nogu. Doduše, suhe i ispucale usne nisu nikome privlačne, no put do savršenstva nije toliko kompliciran kako se čini. U nastavku donosimo nekoliko jednostavnih trikova koji će vaše usnu učiniti neodoljivima!

Prikrivanje bora

Bore oko usana zadaju probleme mnogim ženama. Ukoliko ste i vi primijetili nepravilnosti na tom dijelu lica, tekući puder trebao bi postati nezaobilazan detalj u vašoj kozmetičkoj torbici. Nakon toga ih definirajte olovkom. Za sam kraj nanesite malo pudera u prahu.

Svjetliji ruž za punije usne

Nije tajna da muškarci ne mogu odoljeti punijim usnama. Ukoliko se ne možete pohvaliti takvima izbjegavajte tamne ruževe jer će ih učiniti još tanjima. Sa svjetlijim ružem ili sjajilom vaše lice će izgledati svježe, a usne će dobiti na punoći.

Usne vam nisu jednake?

Ako vam je gornja usna tanja od donje, na gornju nanesite svjetliju nijansu ruža, a nešto tamniju nijansu nanesite na donju.

Prevelike usne?

Ukoliko ste jedna od rijetkih sretnica koja se može pohvaliti punim usnama, a ipak ih ponekad želite 'smanjiti', najprije ih prekrijte tekućim puderom. Zatim olovkom povucite unutarnji rub usana i unutar ruba nanesite ruž. Zapamtite, tamnije nijanse ruža će ih smanjiti!

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika