15.10.2010. / 17:40

Autor: Hrvoje Šimičević

Video: Zaštitari s crvenim beretkama, aktivisti kao vampiri - Organizirana zabava na Cvjetnom

Zabava je inače zvučno popraćena sa svirkom mariachija, koji su goste zabavljali svirajući na prvom katu novoizgrađenog betonskog zdanja

Foto: Danijel PopekFoto: Danijel PopekPoduzetnik Tomislav Horvatinčić upriličio je danas zabavu povodom završetka prve faze projekta Cvjetno, koji je proteklih mjeseci uzrokovao brojne prijepore u javnosti, kao i pripadajuće masovne prosvjede u Varšavskoj ulici.

Nakon što je jučer novinarima otkrio da će projekt biti završen početkom proljeća slijedeće godine, Horvatinčić je održao prijam za prijatelje i poslovne partnere, kako je najavljeno u njegovoj pozivnici, povodom čega su prošli tjedan objavljene i besplatne novine pod nazivom Agramer Cvietni.

Foto: Danijel PopekFoto: Danijel PopekPrijam je održan na poprištu gradnje ovog lifestyle centra, a pažnju kod prolaznika je plijenio i zbog nekoliko detalja koje su zabilježili i naši fotoreporteri: na samom ulazu na zabavu stajao je dvojac aktivista Zelene akcije prerušenih u vampire, koji su dočekivali goste s natpisom: 'Dobrodošli na bal vampira', dok je odmah iza staklenih vrata, na samoj zabavi, organizator rasporedio nekoliko zaštitara, koje su iz nekog razloga obukli u zelene vojničke odore s crvenim beretkama na glavi te grbom na prsima ispod kojeg je pisalo: 'Obitelj Horvatinčić'.

Zabava je inače zvučno popraćena sa svirkom mariachija, koji su goste zabavljali svirajući na prvom katu novoizgrađenog betonskog zdanja.

Video: Danijel Popek

Vezane vijesti

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Na Općinskom sudu u Šibeniku danas je nastavljeno suđenje zagrebačkom poduzetniku Tomislavu Horvatinčiću zbog izazivanja teške pomorske nesreće 16.… Više

Komentari

registracija
13/10/09

branimir, 15.10.10. 18:08

Bravo gospon Horvatinčić. Ovo zvuči baš jako 'zagrebački'.


registracija
29/11/09

Ivis, 16.10.10. 04:02

Kad mu stakori pripreme svoj koktel, u stylu onoga znanoga Rusa, skicat' ce THOMAS kao malo kezme bez matere. Koji je to pederasti majmun. Nema respekta prema nikomu i nicemu. Nece daleko!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika