16.10.2010. / 08:45

Autor: Hina

Napadač splitskog Hajduka Ahmad Sharbini obolio od meningitisa

Liječnik splitskoga kluba Jurica Rakić potvrdio je kako se radi o blažem obliku upale moždane ovojnice i da se radi o vrsti bolesti koja se ne širi kapljičnim putem

Ahmad i Anas SharbiniAhmad i Anas SharbiniNapadač splitskog Hajduka Ahmad Sharbini obolio je od seroznog meningitisa zbog čega je zadržan u Infektivnoj bolnici u Rijeci gdje će se oporavljati najviše sedam dana.

Liječnik splitskoga kluba Jurica Rakić potvrdio je kako se radi o blažem obliku upale moždane ovojnice i da se radi o vrsti bolesti koja se ne širi kapljičnim putem.

Sharbiniju je meningitis potvrđen lumbalnom punkcijom. Ova bolest ne zahtjeva posebnu terapiju, već samo odmor. Također ne postoji opasnost od zaraze ostalih igrača i ova bolest nije opasna za okolinu.

Povišena temperatura i glavobolja javili su se ovom nogometašu tijekom posjete Bosni i Hercegovinu u četvrtak. U bolnicu u Banja Luci su posumnjali u meningitis što je i potvđeno pregledom u Rijeci.

Vezane vijesti

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Desetorica ukrajinskih nogometaša zaražena su želučanim virusom svega nekoliko dana uoči početka Europskog prvenstva, no dobro se oporavljaju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika