16.10.2010. / 15:31

Autor: Hina

Trojica Dinamovih nogometaša pokradeni u vrijeme treninga

Nepoznati lopov upao je jučer u svlačionicu nogometaša Dinama na maksimirskom stadionu i trojici igrača ukrao nakit, torbu i mobitele vrijedne između 15 i 20 tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Kradljivac je iskoristio činjenicu da su igrači bili na  treningu                    Foto:Igor ŠobanKradljivac je iskoristio činjenicu da su igrači bili na treningu Foto:Igor ŠobanNepoznati lopov upao je jučer u svlačionicu nogometaša Dinama na maksimirskom stadionu i trojici igrača ukrao nakit, torbu i mobitele vrijedne između 15 i 20 tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Kradljivac je, između 11 i 13 sati, iskoristio odsutnost igrača koji su bili na treningu, ali i činjenicu da svlačionica nije bila zaključana, kažu u policiji.

Iako ne navode imena pokradenih igrača već samo njihove godine i državljanstvo doznaje se da su 'žrtve' Dinamov golman Ivan Kelava te pojačanja iz Argentine – obrambeni igrač Luis Ibanez i vezni Adrian Calello.

Kelava je ostao bez mobitela, Ibanez bez mobitela i nakita, a Calello bez nakita i torbe.

U policiji nisu željeli otkriti kolika je pojedinačna vrijednost ukradenih stvari te koliku je štetu pretrpio koji nogometaš.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika