16.10.2010. / 15:39

Autor: Hina

Bebić bez komentara o Polančecovu medijskom istupu

Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić danas nije htio komentirati navode iz pisane izjave bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca u kojoj kaže kako je na svoju inicijativu razgovarao i s Bebićem.

Luka BebićLuka BebićPredsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić danas nije htio komentirati navode iz pisane izjave bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca u kojoj kaže kako je na svoju inicijativu razgovarao i s Bebićem.

Bebić je nakon ceremonije smjene straže na Markovom trgu u povodu obilježavanja Dana kravate samo podsjetio da je na konferenciji za novinare prije mjesec dana rekao kako su se oni sastali i razgovarali.

Na toj konferenciji Bebić je rekao da je s Polančecom razgovarao o radu povjerenstva i problematici vezanoj uz Inu te mu savjetovao da se odazove pozivu na svjedočenje pred povjerenstvom.

Polančec je u jučer objavljenoj pisanoj izjavi rekao kako je u razdoblju od 20. kolovoza do 2. rujna obavio razgovore s Lukom Bebićem i Ivanom Jarnjakom na svoju inicijativu te ih je izvijestio o tome da je sa svojim odvjetnikom DORH-u predložio nagodbu u "slučaju konvalidacije" .

Vezane vijesti

Sviranje HDZ-u

Sviranje HDZ-u

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak ustvrdio je danas u nastavku suđenju u aferi Fimi medija da je HDZ-u u izbornoj kampanji 2007. bilo važno da… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 17.10.10. 18:22

Za HDZ je najbolje kada Bebić i Hebrang drže usta zatvorena.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika