16.10.2010. / 16:14

Autor: Hina

Šeks: Obrana Polančeca je pokušaj kompromitacije sudbene vlasti

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks rekao je danas da je tvrdnja bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca kako je politika donijela presudu na drugom mjestu, a ne na sudu, pokušaj kompromitacije i sudbene vlasti i politike.

Vladimir ŠeksVladimir ŠeksPotpredsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks rekao je danas da je tvrdnja bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca kako je politika donijela presudu na drugom mjestu, a ne na sudu, pokušaj kompromitacije i sudbene vlasti i politike.

Strategija obrane Polančecovog odvjetnika Ante Nobila u ovom postupku i u svim drugim postupcima gradi se na tome da ide kompromitirati vrh Hrvatske demokratske zajednice i tu stranku, rekao je Šeks za Hrvatski radio.

Bivši potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Damir Polančec objavio je jučer pisanu izjavu o svojim kontaktima s vodećim ljudima HDZ-a od izlaska iz zatvora u srpnju. Među ostalim, u izjavi je napisao da mu je Šeks kazao da obranu postavi tako da kaže kako je sve radio po nalogu i u direktnoj koordinaciji s Ivom Sanaderom, te da mu je Sanader dao nalog da plati odvjetnika Miletića kroz izradu studije.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 16.10.10. 16:35

DORH i pravosuđe su se već davno sami kompromitirali neosudama i nepokretanjima kaznenih prijava.Za to im nije potreban Polančec,Šeksu!


registracija
2/12/09

gromco, 16.10.10. 20:37

yeah. hrvatsko pravosudje suck's!. treba dilajtati sve shexove i hadezejovske zakone i preuzeti sve od amerikanaca.
bitch


registracija
30/8/10

TonyP, 17.10.10. 03:39

kako to sad svi lazu, kad vise nisu s njima? a kad su bili onda nisu lagali? kako su se odrzali tako dugo, da ih zbog lazi nisu iskljucili i udaljili. ili su uistinu poceli lagati od kako nisu vise u istoj grupi?
ili neko misli da su ljudi toliko glupi, pa ne znaju gdje je istina?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika