17.10.2010. / 09:03

Autor: Hina

Pele od reklama na godinu zarađuje više od 90 milijuna kuna

Iako je u nogometnoj mirovini 30 godina, Pele i dalje uspješno iskorištava svoj lik za brojne reklame diljem svijeta, od raznih pića pa sve do tableta protiv impotencije

PelePeleBrazilska nogometna legenda Pele na godinu u prosjeku zarađuje 18 milijuna dolara (93,75 milijuna kuna) na komercijalnom iskorištavanju svoga lika i djela.

Iako je u nogometnoj mirovini 30 godina, Pele i dalje uspješno iskorištava svoj lik za brojne reklame diljem svijeta, od raznih pića pa sve do tableta protiv impotencije, objavio je brazilski ekonomski časopis Isto Dinheiro.

Po časopisu, Pele traži 1,2 milijuna dolara za jednu reklamnu kampanju, koja uključuje dvodnevno snimanje i fotografiranje, i čije je trajanje ograničeno na šest mjeseci. Sudjeluje li Pele u sklopu kampanje na tiskovnoj konferenciji ili na nekom drugom događaju na kojem će promovirati proizvod, to će naplatiti još 10 posto višom cijenom.

Vezane vijesti

Prosječna plaća za ožujak 5 499 kuna

Prosječna plaća za ožujak 5 499 kuna

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenom u pravnim osobama u Hrvatskoj za ožujak ove godine iznosi 5 499 kuna, izvještava HRT. To je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika