17.10.2010. / 10:44

Autor: Hina

Mirovni pregovori: Izraelci najavili odgodu summita u Parizu

Summit kojemu su 21. listopada u Parizu trebali prisustvovati palestinski predsjednik Mahmud Abas, egipatski predsjednik Hosni Mubarak, i šef izraelske vlade Benjamin Netanyahu odgođen je, izvijestio je u subotu ured izraelskog premijera.

Benjamin NetanyahuBenjamin NetanyahuSummit kojemu su 21. listopada u Parizu trebali prisustvovati palestinski predsjednik Mahmud Abas, egipatski predsjednik Hosni Mubarak, i šef izraelske vlade Benjamin Netanyahu odgođen je, izvijestio je u subotu ured izraelskog premijera.

"Nakon konzultacija, sve su se strane složile da se sastanak odgodi. O datumu njegova održavanja odlučit će se naknadno", kazano je iz Netanyahuova ureda.

Francusko predsjedništvo u petak je najavilo mogućnost da se predviđeni sastanak, čiji su glavni akteri pregovarači koji sudjeluju u razgovorima o mirovnom procesu na Bliskom istoku, ne održi u tjednu u kojemu je predviđen, s obzirom na suspenziju izravnih pregovora između Izraelaca i Palestinaca.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika