17.10.2010. / 14:01

Autor: Hina

Nakon bacanja eksplozivne naprave policija na obavijesni razgovor dovela više osoba

Samo nekoliko sati nakon što je nepoznati počinitelj jutros u 7,12 sati bacio eksplozivnu napravu u dvorište Policijske postaje Solin, u Zvonimirovoj ulici, policija je na obavijesni razgovor dovela više osoba, potvrđeno je to u policiji.

Policija je obavila očevid (Nino Strmotić/PIXSELL)Policija je obavila očevid (Nino Strmotić/PIXSELL)Samo nekoliko sati nakon što je nepoznati počinitelj jutros u 7,12 sati bacio eksplozivnu napravu u dvorište Policijske postaje Solin, u Zvonimirovoj ulici, policija je na obavijesni razgovor dovela više osoba, potvrđeno je to u policiji.

"Imamo određene indicije o samom događaju, no za sada je preuranjeno bilo što govoriti dok traje obrada", kazala je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Policija je osigurala mjesto događaja gdje obavlja očevid, te ne želi unaprijed govoriti o vrsti eksplozivne naprave koja je bačena u njihovo dvorište, sve dok ne završe očevidne radnje.

Pet je vozila, među kojima i njihova službena, oštećeno u eksploziji. Prava je sreća da nitko od ljudi nije ozlijeđen iako su dvojica policajaca u vrijeme eksplozije bili u policijskoj postaji.

Iz policije upućuju apel građanima da se sa mogućim informacijama o jutrošnjoj eksploziji u dvorištu policijske postaje jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika