17.10.2010. / 15:48

Autor: Hina

Briggs nakon meča s Kličkom završio u bolnici

Nakon što je izgubio od Vitalija Klička u borbi za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji, američki boksač Shanon Briggs je završio u bolnici u Hamburgu i smješten je na jedinicu intenzivne njege.

Shannon Briggs (Reuters)Shannon Briggs (Reuters)Nakon što je izgubio od Vitalija Klička u borbi za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji, američki boksač Shanon Briggs je završio u bolnici u Hamburgu i smješten je na jedinicu intenzivne njege.

Briggsa je završio u bolnici nakon što je liječnik u ringu ustanovio kako ima slomljene obje jagodične kosti. Briggs je zbog toga smješten na intenzivnu njegu i zadržan je na promatranju.

"Ne mogu vjerovati da je poslije toliko udaraca uspio ostati na nogama", izjavio je nakom meča Vitalij Kličko koji je morao boksati svih 12 rundi, a na koncu je uvjerljivo dobio po bodovima. Bila je to Kličkova sedma obrana naslova prvaka u karijeri i njegova 43 pobjeda u profesionalnom boksu.

Vezane vijesti

Timošenko prebačena u bolnicu

Timošenko prebačena u bolnicu

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko prebačena je u srijedu ujutro iz zatvora u Harkivu u bolnicu tog grada na istoku Ukrajine na liječenje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika