18.10.2010. / 15:21

Autor: Nacional.hr

Pozitivan koncert 5. prosinca u zagrebačkoj Ciboni

Koncert u povodu Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a održavao se prethodnih pet godina u zagrebačkoj Tvornici a ove godine koncert se seli u Cibonu, uz veći broj izvođača

TBFTBFU povodu Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a u zagrebačkoj Ciboni će se u nedjelju, 5. prosinca, održati veliki koncertni spektakl na kojem će nastupiti TBF, LET 3, HUGH CORNWELL (ex THE STRANGLERS), LAIBACH, LOLLOBRIGIDA i KINOKLUB.

Koncert će se održati u organizaciji HUHIV-a (Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa), nevladine, nepolitičke i neprofitne udruge koja se bavi prevencijom, edukacijom i pomoći oboljelima od HIV-infekcije, AIDS-a i virusnog hepatitisa, te kompanije Grano Promotion koja se bavi organizacijom rock koncerata.

Koncert u povodu Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a održavao se prethodnih pet godina u zagrebačkoj Tvornici a ove godine koncert se seli u Cibonu, uz veći broj izvođača, uz podršku Ministarstva zdravstva te uz pomoć generalnog sponzora Plive tako da koncert nosi naziv „Pozitivan koncert Powered by Pliva"

Ulaznice za ovaj koncert, po cijeni od samo 50 kuna, počinju se prodavati od 3. studenoga.

Vezane vijesti

ABA liga: Zagrebu gradski derbi protiv Cibone

ABA liga: Zagrebu gradski derbi protiv Cibone

Košarkaši Zagreba CO su u sklopu 25. kola regionalne ABA lige slavili u Draženovom domu protiv Cibone s 88-84. Gosti su do pobjede došli zahvaljujući… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika