18.10.2010. / 15:54

Autor: Hina , Nacional.hr

Novi rekorder u Hrvatskoj: Na autocesti Bregana-Lipovac vozio 248 km na sat

Kako je izvijestila brodsko-posavska Policijska uprava (PU), prometna je policija jučer na autocesti Bregana-Lipovac kod mjesta Oriovca izmjerila brzinu vožnje od 248 km/h na mjestu gdje je brzina ograničena na 130 km/h

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaZa vožnju od 248 kilometara na sat 29-godišnji vozač kažnjen je sa sedam tisuća kuna i zabranjena mu je 12-mjesečna uporaba inozemne vozačke dozvole na području Hrvatske.

Kako je izvijestila brodsko-posavska Policijska uprava (PU), prometna je policija jučer na autocesti Bregana-Lipovac kod mjesta Oriovca izmjerila brzinu vožnje od 248 km/h na mjestu gdje je brzina ograničena na 130 km/h.

Vozača osobnog automobila marke BMW njemačkih registracijskih oznaka 29-godišnji turski državljani kažnjen je novčanom kaznom od sedam tisuća kuna i jednogodišnjom zabranom uporabe inozemne vozačke dozvole u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika