18.10.2010. / 17:35

Autor: Hina

Rukometaš Bosne pretukao trenera Irfana Smajlagića na treningu

Hrvatskog rukometnog stručnjaka i trenera sarajevske Bosne Irfana Smajlagića tijekom treninga u nedjelju navečer fizički je napao igrač Bosne, Makedonac Risto Arnaudovski, a zbog zadobivenih ozljeda u predjelu vrata Smajlagić je primljen u bolnicu.

Irfan SmajlagićIrfan SmajlagićHrvatskog rukometnog stručnjaka i trenera sarajevske Bosne Irfana Smajlagića tijekom treninga u nedjelju navečer fizički je napao igrač Bosne, Makedonac Risto Arnaudovski, a zbog zadobivenih ozljeda u predjelu vrata Smajlagić je primljen u bolnicu.

"Zahvaljujući prisebnosti Smajlagića i pomoćnog trenera Danijela Riđića spriječen je veći incident. O svemu navedenom obaviještena je Prva policijska uprava, koja je i sastavila zapisnik. Risto Arnaudovski je usmeno od kluba zatražio raskid ugovora, a priopćeno mu je da će se o tome izjasniti Upravni odbor, a ne trener Smajlagić", objavljeno je u službenom priopćenju RK Bosna BH Gas.

Iz bosanskohercegovačkog prvaka su dodali kako će o incidentu službeno obavijestiti sve nadležne institucije (Rukometni savez BiH, EHF, Makedonski rukometni savez).

Prošloga tjedna Smajlagić nije uvrstio Arnaudovskog na popis putnika za gostovanje u rumunjskoj Constanti u susretu 4. kola Lige prvaka, već ga je zbog "nezalaganja na treninzima i utakmicama" prebacio u drugu momčad.

Hrvatski zlatni olimpijac iz Atlante 1996. preuzeo je Bosnu u srpnju prošle godine. U hrvatskoj reprezentaciji je godinama bio prvi suradnik Line Červara što je rezultiralo zlatnim medaljama na svjetskom prvenstvu u Portugal (2003) i olimpijskim igrama u Ateni (2004) te srebrom na svjetskom prvenstvu u Tunisu (2005).

Bosna je jedan od suparnika CO Zagreba u skupini D Lige prvaka, a prvi susret ovih kluboa u Sarajevu završio je neodlučenim rezultatom (26-26).

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika