18.10.2010. / 18:06

Autor: Totalsport

Wenger: Eduardo je bio klasa za Arsenal

Eduardo je imao klasu potrebnu za momčad Arsenala. Vrlo je teško odrediti koliko bi dobar igrač postao da ga na vrhuncu forme nije pokosila teška ozljeda - rekao je Francuz

Arsene WengerArsene Wenger- Bit ću istodobno sretan i tužan kad vidim Eduarda - rekao je menadžer Arsenalovih nogometaša Arsene Wenger najavljujući sutrašnji (utorak) dvoboj Lige prvaka protiv Šahtara.

Hrvatski reprezentativac i današnji napadač momčadi iz Donjecka zabio je 12 golova u 22 utakmice za Arsenal u prvom dijelu sezone 2007/2008, kada je teško stradao pri nesretnom startu Birminghamova stopera Martina Taylora.

- Eduardo je imao klasu potrebnu za momčad Arsenala. Vrlo je teško odrediti koliko bi dobar igrač postao da ga na vrhuncu forme nije pokosila teška ozljeda - rekao je Francuz dodavši:

- Bit ću istodobno sretan i tužan kad ga vidim u utorak; sretan jer je Dudu uvijek bio fantastičan dečko s fantastičnim mentalitetom, a tužan jer sam vrlo naporno radio na njegovu transferu u Arsenal, koji je napustio s osjećajem da nije u potpunosti realizirao potencijal koji je naslutio tijekom prve sezone.

- Ono što mu se zapravo dogodilo činjenica je da je dugo vremena proveo oporavljajući se od ozljede, što su drugi igrači iskoristili nametnuvši se ispred njega.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika